מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אגרטל האהבה

Tre Parole

אגרטל האהבה טרֶה פּארולֶה הוא אגרטל המורכב משלוש צינורות מתכת ומרכיב אקרילי שקוף. העיצוב מתאפיין בצורה פשוטה עם הרכב מבני אלגנטי המציג פרחים באופן מעודן. שלושת גבעולי הפרחים הנפרדים מסמלים את שלוש המילים "אני אוהב אותך", ומעניקים לאגרטל משמעות רגשית ייחודית. המראה האיקוני שלו מאפשר לו להשתלב במגוון רחב של סביבות פנים, כולל בתים, חנויות, מסעדות, בתי מלון ותיאטראות.

שם הפרוייקט : Tre Parole, שם המעצבים : Yu Hiraoka, שם הלקוח : YU HIRAOKA DESIGN.

Tre Parole אגרטל האהבה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.