מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
משרד

Blossom

משרד למרות שמדובר בחלל משרדי, הוא משתמש בשילוב נועז של חומרים שונים, ומבנה השתילה הירוק מעניק תחושה של פרספקטיבה במהלך היום. המעצב מספק רק מקום, וחיוניות החלל עדיין תלויה בבעלים, תוך שימוש בכוח הטבע ובסגנון הייחודי של המעצב! המשרד הוא כבר לא פונקציה אחת, העיצוב מגוון יותר והוא ישמש במרחב גדול ופתוח ליצירת אפשרויות שונות בין אנשים לסביבה.

משרד

Dunyue

משרד בתהליך השיחה, מעצבים מאפשרים לעיצוב לא רק את החלוקה המרחבית של הפנים אלא חיבור של העיר / המרחב / האנשים יחד, כך שהסביבה והחלל עם המפתח הנמוך אינם מתנגשים בעיר, היום הוא חזית מוסתרת ברחוב, לילה. ואז זה הופך לתיבת תאורה מזכוכית בעיר.

אולם האוכל

Elizabeth's Tree House

אולם האוכל בית העץ של אליזבת הוא הדגמה של תפקידה של האדריכלות בתהליך הריפוי, ביתן אוכל חדש למחנה טיפולי בקילדרה. מגישים לילדים המחלימים ממחלות קשות המרחב מהווה נווה מדבר לעץ באמצע יער אלון. מערכת דיאגריד עץ דינאמית ועם זאת פונקציונלית כוללת גג אקספרסיבי, זיגוג נרחב וחיפוי לץ 'צבעוני, ויוצרת חלל אוכל פנים שיוצר דיאלוג עם האגם והיער שמסביב. חיבור עמוק עם הטבע בכל הרמות מקדם את נוחות המשתמש, הרפיה, ריפוי וקסם.

מרחב מסחרי רב

La Moitie

מרחב מסחרי רב שמו של הפרויקט La Moitie מקורו בתרגום הצרפתי לחצי, והעיצוב משקף זאת בצורה נאותה על ידי האיזון שנוצר בין אלמנטים מנוגדים: ריבוע ומעגל, אור וחושך. בהתחשב במרחב המצומצם, הצוות ביקש להקים גם חיבור וגם חלוקה בין שני אזורי הקמעונאות הנפרדים באמצעות יישום שני צבעים מנוגדים. אמנם הגבול בין החללים הוורודים לשחורים ברור אך עם זאת גם מטושטש בפרספקטיבות שונות. גרם מדרגות לולייני, חצי ורוד וחצי שחור, ממוקם במרכז החנות ומספק.

מרכז יופי רפואי

LaPuro

מרכז יופי רפואי עיצוב הוא יותר מאסתטיקה טובה. זו הדרך בה משתמשים בחלל. המרכז הרפואי משלב צורה ותפקוד כאחד. הבנת הדרישות של המשתמשים והעניק להם חוויה של כל הנגיעות העדינות בסביבה שמסביבה שמרגישות הקלה ואכפתיות אמיתית. תכנון ומערכת טכנולוגיה חדשה מספקים פתרונות למשתמש וקל לניהול. בהתחשב בבריאות, רווחה ורפואה, המרכז אימץ חומרים בר קיימא לסביבה ועוקב אחר תהליך הבנייה. כל האלמנטים משולבים בעיצוב במקום שמתאים באמת למשתמשים.

עיצוב אדריכלות ביתית

Bienville

עיצוב אדריכלות ביתית הלוגיסטיקה של משפחה עובדת זו חייבה אותם להיות בבית בתוך תקופות ארוכות, שבנוסף לעבודה ולבית הספר הפכו לשיבושים במצב הבריאותי שלהם. הם החלו להתלבט, כמו משפחות רבות, האם היה צורך לעבור לפרברים, להחליף קרבה עם מתקני העיר לחצר אחורית גדולה יותר כדי להגדיל את הגישה לחוץ. במקום לנוע רחוק, הם החליטו לבנות בית חדש שישקול מחדש את המגבלות של חיי בית מקורה על מגרש עירוני קטן. העיקרון המארגן של הפרויקט היה ליצור גישה כמה שיותר חיצונית מאזורים קהילתיים.