מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אגרטל האהבה

Tre Parole

אגרטל האהבה טרֶה פּארולֶה הוא אגרטל המורכב משלוש צינורות מתכת ומרכיב אקרילי שקוף. העיצוב מתאפיין בצורה פשוטה עם הרכב מבני אלגנטי המציג פרחים באופן מעודן. שלושת גבעולי הפרחים הנפרדים מסמלים את שלוש המילים "אני אוהב אותך", ומעניקים לאגרטל משמעות רגשית ייחודית. המראה האיקוני שלו מאפשר לו להשתלב במגוון רחב של סביבות פנים, כולל בתים, חנויות, מסעדות, בתי מלון ותיאטראות.

שם הפרוייקט : Tre Parole, שם המעצבים : Yu Hiraoka, שם הלקוח : YU HIRAOKA DESIGN.

Tre Parole אגרטל האהבה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.