מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים למרחב מסחרי

Youngor Store

עיצוב פנים למרחב מסחרי חנות הקונספט של Youngor Fashion היא פרויקט עיצוב פנים למרחב מסחרי המשתרע על פני 5000 מטרים רבועים. המבנה המקורי הוא חצי כדור עם חזית זכוכית. הפנים הוסר במלואו ובמרכז נבנה גרעין בצורת מטרייה. ניקובים אקראיים במשטח המטרייה מאפשרים לאור טבעי לחדור ויוצרים אפקט עדין של אור וצל. גרעין המבנה מכיל מעלית ומחבר בין הקומות. מדרגות רחבות בכניסה משמשות לתצוגת מוצרים ולישיבה. נעשה שימוש ברשת מתכת, במבוק קלוע וטרצו.

שם הפרוייקט : Youngor Store, שם המעצבים : Jeffrey Zee, שם הלקוח : JFR Studio.

Youngor Store עיצוב פנים למרחב מסחרי

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.