מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מגש תה

Shi

מגש תה שי הוא מגש תה שתוכנן להכנה והגשה של תה. שי משלב דיסקית אבן טבעית עם תשתית מים מאלומיניום. המשטח מחולק לאזור שטוח ולאזור שקוע, בהפרש גובה של 16 מילימטרים. האזור השטוח נשאר יבש ומחזיק את מערכת התה, בעוד שהאזור השקוע אוסף ומנקז את המים המשומשים. פתח הניקוז ממוקם בנקודה הנמוכה ביותר של המשטח השקוע, כך שמפלס המים נשאר גלוי והמגש ניתן לריקון בזמן. האבן מעוצבת באמצעות חיתוך ממוחשב ומגומרת בהתזת חול.

שם הפרוייקט : Shi, שם המעצבים : Gang Wang, שם הלקוח : Xiamen University of Technology.

Shi מגש תה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.