מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עלה אדם

Adam's Leaf

עלה אדם עלה אדם הוא מסננת משתנה המיועדת לשירותי גברים. צורת העלה כוללת בליטה מרכזית גבוהה וקצוות משופעים המסיטים את זרם השתן ומונעים התזה חוזרת אל המשתמש ואל הרצפה. השתן אינו נשמר על גבי המסננת, ולכן אין צורך בהוספת ריחות. עלה אדם מתאים כמעט לכל גודל של משתנה ונשאר יעיל למשך עד שישה חודשים, מה שמפחית את עלויות החומרים ועבודת הניקיון. המסננת מיוצרת בטכנולוגיית הזרקה בלחץ גבוה מפלסטיק ממוחזר, בתוספת חומר התומך בהתכלות ביולוגית לאחר השימוש.

שם הפרוייקט : Adam's Leaf, שם המעצבים : Michael Jones, שם הלקוח : Custom Hygienics, LLC..

Adam's Leaf עלה אדם

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.