מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
חצובת צילום

Centennial

חצובת צילום סנטניאל היא חצובה בגודל בינוני שתוכננה עבור צלמי נוף. הרגליים עשויות סיבי פחמן בעשר שכבות, שנבחרו בזכות יחס החוזק למשקל שלהם. מפרקי הרגליים והחלק העליון מיוצרים בעיבוד CNC מאלומיניום ומעברים אנודיזציה קשה לגימור חלק ולעמידות בפני קורוזיה. חורים מעוצבים בחלקי האלומיניום מפחיתים את המשקל תוך שמירה על נוקשות המבנה. נעילות סיבוב מאפשרות פריסה מהירה של הרגליים, וידיות עם קפיצים מכווננות את זוויות הרגליים ביד אחת. ניתן להסיר את העמוד המרכזי עבור צילומים המתבצעים קרוב לקרקע.

שם הפרוייקט : Centennial , שם המעצבים : Colorado Tripod Company, שם הלקוח : Colorado Tripod Company.

Centennial  חצובת צילום

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.