מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
זהות חזותית

Subsidy Programme Series

זהות חזותית סדרת תוכניות הסבסוד היא זהות חזותית שנוצרה עבור תוכנית סבסוד ציבורית התומכת בתעשיות התרבות והיצירה של מקאו. הסדרה מקדמת תמיכה ביצירה מוזיקלית ובאופנה ומזמינה את הציבור לקחת חלק. העיצוב מבוסס על הרעיון המשותף לשני התחומים, והוא חדשנות יצירתית. תצלומים של מיקרופון, מכונת מוזיקה, גליל חוט ומכונת תפירה משולבים יחד ליצירת עולמות מדומיינים קטנים. כל קומפוזיציה שואפת לבטא את טוהר התהליך היצירתי.

שם הפרוייקט : Subsidy Programme Series, שם המעצבים : Leong Chou In, שם הלקוח : The Cultural Affairs Bureau.

Subsidy Programme Series זהות חזותית

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.