מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת תה

Wuyi Black Tea Floral Flavor

אריזת תה עיצוב אריזה זה, "וויאי תה שחור בטעם פרחוני", נועד לתה. העיצוב שואב השראה מההרים, המים, הפרחים, הציפורים והתה שבסביבתו הטבעית של הר וויאי. קומפוזיציות מעוגלות המצוירות בקווים פשוטים מציגות את היסודות הטבעיים הללו כמו סצנות מתוך סרט. הקופסה משתמשת במבנה הזזה פנימי וחיצוני, כך שהלקוח פותח את האריזה שלב אחר שלב וצופה בסצנות לפי הסדר. נייר האריזה בעל מרקם טבעי, בדומה לטפט, ותומך ברעיון החזרה אל הטבע. מידות הקופסה הן 230 על 60 על 90 מילימטרים.

שם הפרוייקט : Wuyi Black Tea Floral Flavor, שם המעצבים : li zuo, שם הלקוח : Wendao WD Creativity.

Wuyi Black Tea Floral Flavor אריזת תה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.