מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזה

Promise Ring

אריזה תוספי סוג פאוץ במקרים רבים תולים על ווים כאשר מוצגים לתצוגה. כאן הם הציבו מוטיב טבעת תלת מימד בחלקו העליון של החבילה כדי להראות כי גם חבילת התוספים וגם הטבעת תלויים על הוו ליצירת מראה מרשים ופרמיום. כשם שהטבעת בעיצוב החבילות של Vertex Supplements נקראת טבעת הבטחה, הם מבטיחים שהתוספים יסייעו בהפיכת הזרם שלך לאידיאלי שלך בעתיד ובכך מבטאת את ההבטחה של ורטקס לאיכות וחזון ארגוני לצרכנים.

שם הפרוייקט : Promise Ring, שם המעצבים : Kazuaki Kawahara, שם הלקוח : Latona Marketing Inc..

Promise Ring אריזה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.