מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
זהות מותג

Black Crows

זהות מותג מגלשיים מעוצבים היטב המיוצרים במפעלי סקי מובילים, עם צורות ודוגמאות גמישות שהם עכשוויים ונגישים אך עדיין מספקים ביצועים. האסתטיקה של המותג נקייה וייחודית. דוגמת השברון, שנוצרה על ידי האמנות-דיירקטור יורגו טלופאס, המזכירה שישה עורבים שחורים שעפים ביחד, מיושמת על כל מה שהמותג מייצר... לא רק על מגלשיים. אתה יכול לזהות את השברון בכל מקום: על בגדים, מרצ'נדייז חזותי, מסעות פרסום, זהות של פסטיבל מוזיקה, ואפילו מפת שאמוני צוירה כולה עם הצורה הגיאומטרית הזו!

שם הפרוייקט : Black Crows, שם המעצבים : Yorgo Tloupas, שם הלקוח : Black Crows.

Black Crows זהות מותג

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.