מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תאורה

CEREMONY

תאורה כיום, מוצרים רבים עדיין מורכבים מדי וממוקדים בתכונות. מעצבים צריכים להפוך מוצרים לפשוטים יותר על ידי התאמתם בצורה חלקה יותר לחיי היומיום והשגרה. מנורת Ceremony עשויה ממתכת מצופה נחושת. העיצוב פשוט מאוד, אך הרעיון פנטסטי. ליצור תחושות טובות עם עיצוב פשוט הוא חלום של כל מעצב.

שם הפרוייקט : CEREMONY, שם המעצבים : SEBNEM BUHARA, שם הלקוח : BOU DESIGN.

CEREMONY תאורה

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.