מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
צעצוע

Illusion Spinner

צעצוע האשליה ספינר הוא ספינר חרסינה נטול עצמות שעוצב על ידי אוסקר דה לה הרה גומז ונמכר כיום על ידי המוזיאון לאמנות מודרנית וקמעונאים קשורים ב 33 מדינות ברחבי העולם. חרוט על הספינר הוא דפוס פרחוני-ספיראלי שכאשר הוא מסתובב, לוכד את דעתך באמצעות השילוב של צליל קליפת הים של האוקיאנוס ואשליה אופטית מהפנטת.

שם הפרוייקט : Illusion Spinner, שם המעצבים : OSCAR DE LA HERA, שם הלקוח : The Museum of Modern Art.

Illusion Spinner צעצוע

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.