מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
פסל עץ

The Bird from Paradise

פסל עץ הציפור מגן העדן היא עיצוב פיגורטיבי של טווס וניסה לשמור על צורתו שלא כמו המגבלה הגיאומטרית לתרגול יצירות אמנות מסוגים שונים יחד. בכדי לגרום לזה לקרות, הרכבתי 7 אמנויות איראניות מסורתיות כמו מוקארנס, מרקטרי (מוראק), מונאבט וכו ', שביניהן הוקדשה תשומת לב ספציפית למוקארנס על ידי המצאת שיטה חדשה בשם "מוגראנס מפולס". מוקארנס בדרך להכחדה בגלל השימוש הספציפי שלה בעיצובים אדריכליים דתיים ואני מקווה ששיטה זו תעזור להחיות אותה.

שם הפרוייקט : The Bird from Paradise, שם המעצבים : Mohamad ali Vadood, שם הלקוח : .

The Bird from Paradise פסל עץ

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.