מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
לוגו ו- Vi

Cocofamilia

לוגו ו- Vi Cocofamilia הוא בית דירות להשכרה יוקרתי לגיל הזהב. בתוך הלוגו משובצים סיסמת הבניין (יחד, מהלב, כמו משפחה) והמסר (היוצרים גשר ללב). כאשר האות F נקראת כ- R וה- A נקראת כ- O, מופיעה המילה Cocoro, שפירושה לב ביפנית. ראייה זו בשילוב עם צורת גשר קשת, כפי שנמצא ב- M, חושפת את ההודעה "יצירת גשר ללב".

שם הפרוייקט : Cocofamilia, שם המעצבים : Kazuaki Kawahara, שם הלקוח : Latona Marketing Inc..

Cocofamilia לוגו ו- Vi

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.