מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מיתוג

Neighbour Program

מיתוג מטרת החיבור מחדש בין מוסדות אמנות ועיצוב באזור דרום מזרח אסיה, הזהות של התוכנית נוצרה בהשראת הרעיון של אנשים שחיים זה ליד זה, כל מדינה מיוצגת על ידי אייקון יחיד. האייקונים הם צורה פשוטה של ​​גג טיפוסי מכל מדינה כאילו נראה מלמעלה. ניתן לראות את הסמלים כמסודרים כמו בתים בשורה, על סמך מיקומם הגיאוגרפי, או כיחידים. ככל שמספר החברים גדל, הלוגו יכול להתפתח על ידי הוספת סמלים נוספים.

שם הפרוייקט : Neighbour Program, שם המעצבים : Halfnot Indesign, שם הלקוח : HALFNOT indesign.

Neighbour Program מיתוג

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.