מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סדנה ותערוכה לעיצוב עריכה

One and Three Books

סדנה ותערוכה לעיצוב עריכה התערוכה One and Three Books היא תוצאה של פרויקט מחקר/פדגוגי מתמשך בהובלת דן אוג'דה בבית הספר לעיצוב אמנות ומדיה (ADM), האוניברסיטה הטכנולוגית של נאניאנג, סינגפור. בהשראת יצירת האמנות One and Three Chairs (1965) מאת ג'וזף קוסות', הוא מנתח את היחס בין הספר כמושג, הספר כתהליך (היווצרותו), והספר כאובייקט לתקשורת.

שם הפרוייקט : One and Three Books, שם המעצבים : Danne Ojeda, שם הלקוח : School of Art, Design and Media, Nanyang Technological University, Singapore..

One and Three Books סדנה ותערוכה לעיצוב עריכה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.