מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מזנון

Picasso

מזנון פיקאסו הוא מזנון שעוצב עבור חללי פנים מודרניים. היצירה משלבת עץ צאלם מלא עם פאנלים של זכוכית מחוסמת הצבועים ביד מהצד האחורי בגוונים שונים. העץ נחתך באמצעות מכונות ממוחשבות ומעובד גימור ביד. חיבורי צפה ושקע מחזיקים את המבנה, ורגלי המזנון מעוצבות בצורות זוויתיות. לדלתות יש צירים הנסגרים ברכות. שישה שכבות של פוליאוריתן מגנות על המשטח ומבליטות את מרקם העץ. ניתן להציב את המזנון לאורך קיר בחדר או במסדרון, או להשתמש בו כמחיצה בין אזורים.

שם הפרוייקט : Picasso, שם המעצבים : Gerardo Ríos Altamirano, שם הלקוח : Gerardo Ríos.

Picasso מזנון

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.