מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אנימציית תלת-ממד

Museum of Time

אנימציית תלת-ממד הדגש המרכזי של סרט זה הוא הפרפר, המהווה דמות אמיתית מתוך ציורו של פיטר ויתוס "דף לימודים עם חמישה פרפרים, צרעה ושני זבובים" (1680-1692). השימוש בצילומים אמיתיים של פנים המוזיאון מהווה היבט מהותי בסרט. נוזלים בצבעים מגוונים משדרים אפקטים חזותיים מרתקים. הניגוד בין צבעי הלבן והשחור מעורר השפעה עמוקה וקסומה על תפיסת הסרט, תוך הצבעה על פרט כללי המזכיר את הפרפר.

שם הפרוייקט : Museum of Time, שם המעצבים : Oksana Kashkovskaya, שם הלקוח : Kashkovskaya Oksana.

Museum of Time אנימציית תלת-ממד

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.