מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב פנים לחנות פופ-אפ

SugarLady

עיצוב פנים לחנות פופ-אפ SugarLady הוא עיצוב פנים לחנות פופ-אפ שנוצר עבור מותג ביגוד נשים בשנגחאי, סין. גביש הסוכר משמש כנושא המרכזי, ומקשר בין עיצוב הפנים לשם המותג. כל תא תצוגה בנוי משלד פלדה המכוסה ביריעת ניילון תעשייתית. פאנלים של תאורת LED במידות 600 על 600 מילימטרים מאירים את התאים מבפנים, כך שכל יחידה זוהרת באור רך. התאים פשוטים וקלים, כך שניתן להרכיב, להזיז ולשלב אותם מחדש במגוון סידורים. השטח הכולל הוא 6 על 10 מטרים וכולל חדר הלבשה.

שם הפרוייקט : SugarLady, שם המעצבים : Tomohiro Katsuki, שם הלקוח : PRISM DESIGN.

SugarLady עיצוב פנים לחנות פופ-אפ

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.