מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
טבעת

Splash ring

טבעת טבעת זו היא בעיצוב CAD, באמצעות מטריקס. הוא בנוי מ-6 חלקים יצוקים מכסף סטרלינג. זה מולחם יחד, ואז התפרים סינטרים בלייזר ומתוייקים בחזרה לצורך דיוק. קצוות התרסיס וחלק הפנימי של הטבעת עצורים כדי להגן על פני השטח, בעוד שאר הטבעת מותזת בחול ולאחר מכן מצופה ברודיום. התזת החול נותנת משטח נהדר, שנוצץ, וצלחת הרודיום נותנת צבע של פלטינה, ולא תכתים. יש גם עגילים ותליון.

שם הפרוייקט : Splash ring, שם המעצבים : SARAH HERRIOT, שם הלקוח : .

Splash ring טבעת

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.