מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
קולייר

Eves Weapon

קולייר הנשק של איב עשוי 750 ורד קראט וזהב לבן. הוא מכיל 110 יהלומים (20.2ct) ומורכב מ 62 קטעים. לכולם שתי הופעות שונות לחלוטין: מבחינה צדדית הקטעים הם בצורת תפוח, במבט עליון ניתן לראות קווים בצורת V. כל קטע מפוצל לצדדים כדי ליצור את אפקט העמסת הקפיץ המחזיק ביהלומים - היהלומים מוחזקים על ידי מתח בלבד. זה מדגיש לטובה את הזוהר, הברק וממקסם את הזוהר הגלוי של היהלום. היא מאפשרת עיצוב קליל וברור במיוחד, למרות גודל השרשרת.

שם הפרוייקט : Eves Weapon, שם המעצבים : Britta Schwalm, שם הלקוח : Brittas Schmiede.

Eves Weapon קולייר

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.