מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מגש הגשה (מגש מזון)

EasyBeer

מגש הגשה (מגש מזון) הנושא המרכזי בפאב הוא הגשה מהירה ואיכותית. הפרויקט נוצר בהשראת הרצון להעניק מראה אסתטי מיוחד להגשת בירה והרצון למנוע מהמלצרים רגעים מביכים הקשורים בשפיכת בירה בתהליך ההגשה. מגש הגשה זה מסייע להגיש לשולחן אחד או יותר בבת אחת, כאשר הכוסות מקובעות על המגש. מעבר לכך, החשיבות אינה רק בתפקוד אלא גם במראה האסתטי של תהליך זה.

שם הפרוייקט : EasyBeer, שם המעצבים : Dmitry Pogorelov, שם הלקוח : Techman.

EasyBeer מגש הגשה (מגש מזון)

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.