מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיטור בקבוק

Lithuanian Vodka Gold. Diamond Edition

עיטור בקבוק מתוך ביטוי כבוד למסורות ועיבודן בדרך מודרנית, ווטקה ליטאית ממשיכה בסדרת מהדורות הווטקה המוגבלות שלה. הפעם שימשו כהשראה יצירות ייחודיות של אמנות עממית ליטאית – גני קש. קומפוזיציות מרחביות אלה בצורת יהלום, המסמלות את סדר היקום, הפכו לקצב של קווים מצטלבים. משחק האור והשתקפויות במעוינים הכסופים והלבנים החופפים יצר מחדש אפקט מרחבי בלתי מוחשי. מסורת מזמנים עברו החלה לנצנץ כמו יהלום.

שם הפרוייקט : Lithuanian Vodka Gold. Diamond Edition, שם המעצבים : Asta Kauspedaite, שם הלקוח : Stumbras.

Lithuanian Vodka Gold. Diamond Edition עיטור בקבוק

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.