מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סדרת יינות גאורגים

Georgian Wines

סדרת יינות גאורגים הוא מעביר את הרעיון המרכזי של המוצר - זהו יין המיוצר במדינה עם מסורות יין עשירות ועתיקות מאוד. הקישוט האתני העדין הממוקם מאחורי מדליה זו מדגיש מסר זה, מעשיר את התווית בקווים מבריקים גמישים, מרכך את המסר והופך את התווית ליצירת אמנות עדינה. המסר מועשר עוד יותר בקצוות התווית הקרועים, שנותנים מושג על מסורות וגילויים בני מאה שנה החבויים בכתבי יד עתיקים.

שם הפרוייקט : Georgian Wines, שם המעצבים : Valerii Sumilov, שם הלקוח : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Georgian Wines סדרת יינות גאורגים

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.