מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סיכה

Chiromancy

סיכה כל אדם הוא ייחודי ומקורי. זה ניכר אפילו בדפוסים שעל אצבעותינו. גם קווים משורטטים וסימני ידינו מקוריים למדי. בנוסף, לכל אדם מגוון אבנים, הקרובים אליהם באיכות או קשורים לאירועים אישיים. כל התכונות הללו מעניקות לצופה חושב כל כך הרבה מאלף ומושך, המאפשר ליצור תכשיטים בהתאמה אישית על בסיס קווים וסימנים של דברים בודדים. קישוט ותכשיטים מסוג זה - מהווים את קוד האמנות האישי שלך

שם הפרוייקט : Chiromancy, שם המעצבים : Victor A. Syrnev, שם הלקוח : Uvelirnyi Dom VICTOR.

Chiromancy סיכה

This excellent design is a winner of golden design award in lighting products and fixtures design competition. You should definitely see the golden award-winning designers' design portfolio to discover many other new, innovative, original and creative lighting products and fixtures design works.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.