תא נהג למלגזה Evo G הוא תא נהג מודולרי המיועד למלגזות. המבנה עשוי מרוכב פוליאוריתן המעוצב בתהליך הזרקת תגובה (RIM), תהליך המאפשר יצירת משטחים מעוקלים והפחתת משקל של 15 עד 20 אחוזים בהשוואה לתאי פלדה קונבנציונליים. מידות התא הן 1300 על 1060 על 1810 מילימטרים. מודולי המושב, הבקרה והבטיחות ניתנים להחלפה באמצעות ממשקים מכניים סטנדרטיים, כך שניתן להתאים, לתחזק ולשדרג את התא במהירות. קונסולת בקרה משופעת, מושב מתכוונן והפחתה של רעש ורעידות מגבילים את עייפות המפעיל.
שם הפרוייקט : Evo G, שם המעצבים : Jing Zhao and Zhenghai Shang, שם הלקוח : Heli Forschungs- und Entwicklungszentrum Europe GmbH.
עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.