מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מסעדת בופה

My Home Steak

מסעדת בופה מיי הום סטייק בסניף המזרח הרחוק מזרימה חיוניות צעירה לתוך עיצוב עוטף חושים, ומעצבת מחדש את בית הסטייקים המסורתי למוקד חברתי דינמי. החוויה מתחילה בכניסה, שם האות "O" בשילוט משתנה בשובבות לכדורסל בצורת ביצת עין. אי הבופה משמש גם כמסלול תצוגה לצעירים, המודגש בתקרה במעבר גוונים כתום ובאריחי פסיפס "GO" הלוכדים את ריגוש מסלול המירוצים. בליווי לוחות גלים אדומים ומנורות בצורת כדורי ספורט, החלל משתמש ברצועות תאורה דינמיות כדי לשקף את האנרגיה של אצטדיון, ומחיה את פילוסופיית "זוז כדי לאכול".

שם הפרוייקט : My Home Steak, שם המעצבים : CHENG HUI HSIN, שם הלקוח : Homeyoung interior decorating and design Ltd..

My Home Steak מסעדת בופה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.