מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
כורסה, הדום

Nimbus

כורסה, הדום נימבוס הוא סט של כורסה והדום המיועד לחללי מגורים. העיצוב שואב השראה מהקלילות של עננים, ומשלב נפחים מרופדים ורכים עם מבנה עץ מדויק. משענות הידיים והבסיס עשויים עץ ג'קרנדה מלא, המעוצב בטכניקות נגרות קפדניות לחוזק ועמידות. ספוג רב-שכבתי בצפיפות גבוהה ורצועות אלסטיות מעניקים נוחות ארגונומית. ההדום הוא רב-תכליתי ויכול לשמש כהדום לרגליים, כמושב נוסף או כשולחן צד קומפקטי כאשר מותקן עליו משטח עץ נשלף. הסט מביא פרטי עבודת יד אל תוך ייצור תעשייתי בר-הרחבה.

שם הפרוייקט : Nimbus, שם המעצבים : SIMONE VILLÉLA, שם הלקוח : Simone Villéla Atelier.

Nimbus כורסה, הדום

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.