מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
ריהוט ישיבה מסוג לאונג'

Palm Collection

ריהוט ישיבה מסוג לאונג' קולקציית Palm היא פרויקט ישיבה שפותח בשיתוף פעולה עם המעצב הדני פין אוסטרגורד. הקולקציה, הכוללת את Palm Swing ו-Palm Nest, בוחנת נוחות דרך צורות שלוות ופיסוליות. שלדת אלומיניום מצופה באבקה בשילוב עם חבל שזור ביד וכריות רכות יוצרת איזון בין מבנה לגמישות. הקולקציה, שעוצבה לשימוש פנימי וחיצוני כאחד, מסתגלת למרחבים מגורים ואירוח, ומציעה גישה מחושבת לחומר, לצורה ולשימוש היומיומי.

שם הפרוייקט : Palm Collection , שם המעצבים : Helle Nielsen, שם הלקוח : Libra By Palma International.

Palm Collection  ריהוט ישיבה מסוג לאונג'

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.