מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
שיפוץ בניין מטה

Yoshinogawa Valley

שיפוץ בניין מטה פרויקט זה הוא שיפוץ של בניין משרדים טרומי בן 40 שנה ללא הריסה. חלל ליניארי באורך 50 מטרים הוכנס במרכז המבנה הקיים, בהתאמה לציר מזרח-מערב של נהר יושינו, ומארגן מחדש את הבניין לשני אגפים בכיוון צפון-דרום. פעולה מרחבית זו, שנקראה עמק נהר יושינו, מהווה את עמוד השדרה של האדריכלות. חלון גג הפונה צפונה מספק אור יום יציב, בעוד שאוורור פסיבי נוצר באמצעות הפרשי גובה ולחץ. באמצעות ארגון מחדש של הבניין, הפרויקט נמנע מחלוקת הערכים שהוא תומך בהם.

שם הפרוייקט : Yoshinogawa Valley, שם המעצבים : Wataru Sato, שם הלקוח : KITAOKA Group.

Yoshinogawa Valley שיפוץ בניין מטה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.