מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
בית מגורים

Void of Serenity

בית מגורים מתוכנן כמקום מפלט בשטח 100 מטרים רבועים עבור בכיר בתעשיית הטכנולוגיה, מגורים אלה משמשים כבית זמני לזמן איכות עם המשפחה, הרחק מלחצי החיים בעיר. ציפויים אמנותיים מטים מיושמים לכל אורכו, כאשר משטחים מחזירי אור צומצמו במכוון כדי להפחית גירוי חזותי. אזורי מגורים ואכילה פתוחים מטפחים חיבור, בעוד חדרים פרטיים עוטפים במנוחה. תאורה חמה ורבודה ומרקמים עדינים מעמיקים את תחושת המקלט, ויוצרים מרחב להרפיה אמיתית ולדיאלוג עצמי שקט בתוך עולם מהיר קצב.

שם הפרוייקט : Void of Serenity, שם המעצבים : Chia Min Ho, שם הלקוח : La Dolce Vita.

Void of Serenity בית מגורים

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

ראיון עיצובי של היום

ראיונות עם מעצבים מפורסמים בעולם.

קרא את הראיונות והשיחות האחרונים בנושא עיצוב, יצירתיות וחדשנות בין עיתונאי עיצוב למעצבים, אמנים ואדריכלים מפורסמים בעולם. צפו בפרויקטים העדכניים ביותר ועיצובים עטורי פרסים של מעצבים מפורסמים, אמנים, אדריכלים ומחדשים. גלה תובנות חדשות על יצירתיות, חדשנות, אומנויות, עיצוב ואדריכלות. למדו על תהליכי עיצוב של מעצבים גדולים.