מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת משקאות חריפים

Zhang Gong Lao Jiu

אריזת משקאות חריפים ג'אנג גונג לאו ג'יו הוא עיצוב אריזה לבאיג'יו סיני מיושן. הבקבוק עשוי טרקוטה גסה עם פרטים מובלטים, וצורתו מזכירה את העיוותים המקריים של כלי חרס המעוצבים על אובניים מסתובבים. המשטח המחוספס מעניק לבקבוק איכות מישושית חזקה. הפקק עשוי פלסטיק עם גימור המדמה עצה של עץ ועומד בתקני איטום מחמירים. הקופסה החיצונית משלבת שעם אלון טבעי עם מתכת, ומוסיפה בידוד תרמי וספיגת זעזועים להובלה בטוחה. העיצוב מתמקד בחוש המישוש.

שם הפרוייקט : Zhang Gong Lao Jiu, שם המעצבים : Wen Liu, שם הלקוח : Shenzhen Oracle Creative Design Co.,Ltd..

Zhang Gong Lao Jiu אריזת משקאות חריפים

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.