מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
קולומבריום

Place of Reunion

קולומבריום קולומבריום המחובר למקדש. הוא תוכנן ונבנה מתוך כבוד למסורות היפניות, תוך ירושת עיצובים וטכניקות יפניים מסורתיים. הדבר הראשון שרואים בכניסה למבנה הוא האנדרטה הסמלית האליפטית בעלת משטח מעוקל תלת-מימדי. היא מוארת באמצעות זרקורים המותקנים בתקרה וברצפה. נקודת עניין נוספת היא התקרה הקסונית מעץ, המצוידת בתאורה עקיפה המפיצה אור לעבר התקרה מכל ארבעת הצדדים. העיצוב גם משלב אלמנטים מודרניים, מה שהופך אותו לעיצוב המשלב ישן וחדש.

שם הפרוייקט : Place of Reunion, שם המעצבים : SHUNSUKE OHE, שם הלקוח : Shunsuke Ohe.

Place of Reunion קולומבריום

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.