מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
צמיד

18K Gold Sugilite Double Chain

צמיד צמיד שרשרת כפולה מזהב 18 קראט וסוגיליט הוא צמיד המיועד לנשים. המבנה הראשי עשוי מזהב 18 קראט עם ציפוי זהב 24 קראט. אבן סוגיליט בצורת תלתן בעל ארבעה עלים יוצרת את מרכז האלמנט הדקורטיבי, וזירקוניה ירוקה משובצת לאורך הצדדים. הדוגמאות הדקורטיביות מגולפות ביד ומעובדות בטכניקת התחרה החלולה (אופנוורק). דוגמת רויאי (Ruyi) ממוקמת בשני הקצוות. השרשרת הכפולה שומרת על יציבות הצמיד סביב שורש כף היד. העיצוב מתייחס לנושאים של מזל טוב ושגשוג בתרבות הסינית המסורתית.

שם הפרוייקט : 18K Gold Sugilite Double Chain, שם המעצבים : Xiao Huo, שם הלקוח : Teases Development Ltd..

18K Gold Sugilite Double Chain צמיד

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.