מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מיצב אמנות

Original by Nature

מיצב אמנות Original by Nature הוא מיצב אמנות ההופך בקבוקי זכוכית מושלכים לצורות פיסוליות זורמות. הבקבוקים מעוצבים מחדש באמצעות חום ותבניות, בשיטות אפ-סייקלינג מתקדמות. כל צורת זכוכית מכילה מערכת הידרופונית, כך שצמחים גדלים בתוך המיצב. מערכת השקיה המבוקרת בחיישנים מספקת מים לכל מודול, ותאורת אולטרה-סגול סגלגלה בחלק האחורי תומכת בצמיחת הצמחים. יחידת המודול המרכזית נמדדת ברוחב של 5000 מ"מ, בעומק של 2000 מ"מ ובגובה של 3500 מ"מ. העבודה מחברת בין אמנות, טבע וטכנולוגיה כדי להפוך את הקיימות לגלויה לעין.

שם הפרוייקט : Original by Nature, שם המעצבים : Egemen Kemal Vurusan, שם הלקוח : Egemen Kemal Vurusan.

Original by Nature מיצב אמנות

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.