מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
חנות קמעונאית

Nebu

חנות קמעונאית Nebu היא חנות קמעונאית בהונג קונג שעוצבה למכירת פתיתי שוקולד בצורת פתיתי שלג. השטח משתרע על פני 26 מטרים רבועים וגובה התקרה הוא 3 מטרים. גוונים לבנים רכים וכחולים בהירים מזכירים את אור בוקר החורף. רהיטי תצוגה מעץ ותאורה עדינה מוסיפים חמימות טבעית. אקריליק מלוטש בשילוב עם פלדת אל-חלד יוצרים מרקם קר ודמוי שלג, שכן האקריליק השקוף במעט חושף את מרקם המתכת שמתחתיו. פריסה פתוחה מאפשרת תנועה חופשית, ואזור מזרקת שוקולד מאפשר ללקוחות לצפות בציפוי הפתיתים.

שם הפרוייקט : Nebu, שם המעצבים : Eric Fung, שם הלקוח : Once Design Studio.

Nebu חנות קמעונאית

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.