מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מעמד לטלפון

Aulumu G09

מעמד לטלפון Aulumu G09 הוא מעמד לטלפון שתוכנן לשימוש במגוון רחב של הקשרים יומיומיים. המעמד עשוי מסגסוגת אלומיניום ומעוצב באמצעות עיבוד CNC מדויק בציר 5. גוף המעמד שוקל 34 גרם ועוביו 6.5 מילימטרים. מבנה ציר אוניברסלי מאפשר כיוונון בצירים X, Y ו-Z ועבר בדיקה של 10,000 מחזורי פתיחה וסגירה. מגנטים דו-צדדיים מאפשרים החזקת סמארטפון מצד אחד, והצמדה לשולחנות, קירות או מכשירי חשמל מהצד השני. טבעת אצבע סיליקון נשלפת זוהרת בחושך ומעניקה אחיזה נוחה. המעמד תומך בטעינה אלחוטית.

שם הפרוייקט : Aulumu G09, שם המעצבים : Haining Hou, שם הלקוח : Shenzhen Magoo Technology Co., Ltd..

Aulumu G09 מעמד לטלפון

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.