מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
עיצוב תערוכה

International Jewellery Show 2024

עיצוב תערוכה תערוכת התכשיטים הבינלאומית 2024 היא עיצוב תערוכה שנוצר עבור יריד מסחר שנתי לתכשיטים במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. הפריסה משתרעת על פני 750,000 רגל רבוע בחמישה אולמות תצוגה ו-18 אזורים נפרדים. נושא ארבע העונות מנחה את העיצוב, עם גן אביב פרחוני, יער קיץ, וילת סתיו זהובה וטירת חורף. מסגור אלומיניום קל משקל ופאנלים חלביים שקופים למחצה מאפשרים הרכבה תוך שלושה ימים. תאורה ואלמנטים נושאיים מובילים את המבקרים בין הקולקציות המוצגות.

שם הפרוייקט : International Jewellery Show 2024, שם המעצבים : Hong Kong Trade Development Council, שם הלקוח : Hong Kong Trade Development Council.

International Jewellery Show 2024 עיצוב תערוכה

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.