מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
תכשיטים

Subsidence

תכשיטים אוסף תכשיטים ייחודי זה, המעוצב מחומרים ממקורות אתיים, מעלה את המודעות לתופעת שקיעת הקרקע. החיפוי הנחושת החיצוני הבלתי אחיד מחקה את פני השטח הסדוקים של כדור הארץ, בעוד ששכבות הפליז מסמלות את ההשפעה המגיעה עד הליבה. עיצוב ארגונומי זה, המזכיר תצורות גיאולוגיות, מייצג באופן ויזואלי את שכבות הקרקע המשתנות ומשמש כתזכורת חדה לתוצאות הפעילות האנושית. האוסף מעצים את לובשיו להפוך לצרכנים מודעים ולדוגלים בעתיד בר-קיימא יותר.

שם הפרוייקט : Subsidence, שם המעצבים : Akhil Mane, שם הלקוח : National Institute of Design.

Subsidence תכשיטים

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.