מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
כסא

The Monomorph

כסא Monomorph הוא כסא הבנוי מ-39 רכיבי עץ זהים. עבודה עם צורה אחת בלבד ליצירת כסא מביאה לתוצר מודולרי ועמיד במיוחד. הרכיבים המשולשים מגיעים כולם מלוח דיקט אחד. 39 הרכיבים מחוברים באמצעות מוטות פלדה היוצרים את משענת הגב, המושב והרגליים. ניתן להעביר את הכסא כחבילה שטוחה והרכבתו קלה. הדיקט צבוע בצבעים שנבחרו מראש, או שניתן להשתמש בו ללא עיבוד במהדורת הגלם.

שם הפרוייקט : The Monomorph, שם המעצבים : Wouter van Riet Paap, שם הלקוח : De Ontwerpdivisie.

The Monomorph כסא

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.