מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מגורים

Wedge House

מגורים בית הטריז הוא בית מגורים בן שלוש קומות הבנוי על מגרש צר עם שיפוע תלול בעיר איקדה שביפן. החתך המשולש בצורת טריז ממקם את הקומה הגדולה ביותר בחלק העליון ואת הקומה הקטנה ביותר מתחת לפני הקרקע, כך שלא מופעל כוח נוסף על קיר תמך ישן. שתי הקומות העליונות בנויות מעץ והמרתף בנוי מבטון מזוין. הקירות המזרחי והמערבי מגומרים בלוחות פלדה מצופים כסף התומכים בקומה הקנטילוברית ומסגרים את הנוף הפונה דרומה. אזור המגורים בקומה השנייה נפתח אל מרפסת עם נוף רחב ידיים.

שם הפרוייקט : Wedge House, שם המעצבים : Kiyoshi Sugimoto, שם הלקוח : Masato Ikuta.

Wedge House מגורים

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.