מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מיצב אמנות

Red House

מיצב אמנות הבית האדום הוא מיצב אמנות שנוצר עבור פסטיבל פנסים בטאיפיי. היצירה יוצרת מסדרון מנהרה בעל שמונה צדדים, הבנוי מצינורות פלדת אל-חלד ולוחות מתכת בחיתוך לייזר. כל צד נושא דימויים מגולפים של אזור שימנדינג המסודרים בסדר כרונולוגי, החל מבניין הבית האדום משנת 1908. תאורת לד בשליטת מחשב מאירה את הפאנלים ומאירה את הרחוב. צבע אפייה פלואורוקרבוני מגן על המשטחים לתצוגה ארוכת טווח. המבקרים הולכים דרך המסדרון וקוראים את ההיסטוריה של העיר באמצעות תמונות ולא באמצעות טקסט.

שם הפרוייקט : Red House, שם המעצבים : CHIH LIANG LIU, שם הלקוח : Golden Eagle International Lighting & Engineering Co., Ltd., Department of Information and Tourism, Taipei City Government..

Red House מיצב אמנות

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.