מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזת קוניאק

Le Chateau XO

אריזת קוניאק Le Chateau XO היא אריזה לקוניאק. לבקבוק הזכוכית קווים גיאומטריים חדים ופרופיל שטוח התומך באחיזה יציבה. הבסיס מסייע באיזון הבקבוק בעת המזיגה. הצוואר מעוטר בפרופיל מתכתי בגוון זהב, חרוט ומחורץ ליצירת מרקם, ומעליו פקק כהה עם עיטורי מתכת. קופסת המצג מחופה בזמש מודפס, מובלט ומצופה בהטבעת רדיד, עם פנים בגוון שמנת בהיר, עיטור זהב ודוגמת עץ כהה מבחוץ. חוברת מוחזקת בתוך הקופסה. העיצוב שואף להעניק לקוניאק נוכחות ברורה ומרוממת.

שם הפרוייקט : Le Chateau XO, שם המעצבים : Tiago Russo, שם הלקוח : Le Portier.

Le Chateau XO אריזת קוניאק

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

צוות עיצוב של היום

צוותי העיצוב הגדולים בעולם.

לפעמים אתה זקוק לצוות גדול מאוד של מעצבים מוכשרים שיביא עיצובים נהדרים באמת. כל יום אנו מציגים צוות עיצוב חדשני ויצירתי עטור פרסים. חקור וגלה ארכיטקטורה מקורית ויצירתית, עיצוב טוב, אופנה, עיצוב גרפי ופרויקטים של אסטרטגיות עיצוב מצוותי עיצוב ברחבי העולם. קבל השראה מהעבודות המקוריות של מעצבי אדון גדולים.