מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
מוזיאון

The Evoluon

מוזיאון הוזמן על ידי Next Nature, כשקיבלו על עצמם את האתגר של החייאת הכניסה, הלאונג', המסעדה וחדרי הישיבות של ה-Evoluon במשאבים מוגבלים. המטרה הייתה להחזיר את המהות המקורית של המונומנט תוך סילוק עודפים. גישת העיצוב המעגלית מנצלת את הריהוט הקיים עם גוון כחול רענן לשמירה על שלמות הבניין. הכחול מסמל טהרות ועתיד, בהתאמה למיתוג של Next Nature ולמורשת פיליפס. החלל הפנימי עשוי מחומרים ידידותיים לסביבה ורהיטים של מעצבים מקומיים ידועים.

שם הפרוייקט : The Evoluon, שם המעצבים : Hans Maréchal, שם הלקוח : Next Nature.

The Evoluon מוזיאון

עיצוב מדהים זה זוכה בפרס עיצוב הכסף בתחרות אופנה, לבוש ועיצוב בגדים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי הכסף עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות, עיצובי לבוש ועיצוב בגדים.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.