מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
טרקלין קוראים

Oh Chair

טרקלין קוראים כיסא Oh הוא תגובה מודרנית לכיסא הביצה האיקוני בסגנון רטרו-פוטוריסטי. באמצעות שילוב של בסיס תיל מכופף ועיצוב פתוח חזותית של המושב המאפיין, הצליחו המעצבים ללכוד את מהות גישתם לטכנולוגיה חדישה. שילוב AIGC בתהליך היצירתי אפשר לכיסא Oh להציג את נקודת המבט של המעצבים על בינה מלאכותית: שיתוף פעולה עם ראש פתוח ושיקול דעת מדוד, אימוץ התקדמות תוך שמירה על מודעות להקשר הסובב.

שם הפרוייקט : Oh Chair, שם המעצבים : Ao Zhou, שם הלקוח : Meso Design.

Oh Chair טרקלין קוראים

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.