מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזה

Time Capsule

אריזה כשפת הזמן היא אריזה שעוצבה עבור ספרייה קהילתית בעיר נישי-טוקיו. כשפת הזמן מושאלת למשתמשי הספרייה על בסיס שנתי. אוצרות אישיים ומזכרות משפחתיות נשמרים בפנים, ותאריך ושעה לפתיחה נקבעים על ידי המשתמש. האריזה נראית כמו ספר, כך שניתן להציג אותה על המדפים הגבוהים שאליהם המשתמשים אינם יכולים להגיע ושבהם לא ניתן להניח ספרים בבטחה בזמן רעידות אדמה. חמישה צבעים מביאים תנועה למרחב תוך שמירה על אווירה רגועה. צבעים העמידים בפני דהייה ונייר העמיד בפני התעקמות מתאימים לתצוגה ארוכת טווח.

שם הפרוייקט : Time Capsule, שם המעצבים : Koichi Namimoto, שם הלקוח : Lang Design.

Time Capsule אריזה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.