מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
בית

The Belvedere

בית בלוודרה הוא בית קומה אחת הבנוי על גבעה באוקایאמה, יפן. הבית מסודר כמו מוזיאון, כך שניתן להציג ולהתענג על אוסף אמנות מדי יום. כל הקירות עשויים לבנים, גימור פשוט המתמזג עם הטבע הסובב. הכניסה עוטפת את הבית, והמרפסת מעוצבת בתקרת עץ בהירה מחופה בלוחות. אבן טוואדה ממחוז אקיטה מכסה את אזור הכניסה. מסדרון שטוח מוביל אל חלל גלריה עם יצירות אמנות ותאורה דקורטיבית. שני גני פנים ותאורת עילית מכניסים אור יום אל תוך התוכנית המוארכת.

שם הפרוייקט : The Belvedere, שם המעצבים : Chikako Matsuo, שם הלקוח : Ichiekensho Co.Ltd..

The Belvedere בית

עיצוב טוב זה זוכה בפרס העיצוב בתחרות עיצוב אריזות. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של פרסי המעצבים עטורי הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות באריזה.

עיצוב היום

עיצוב מדהים. עיצוב טוב. העיצוב הטוב ביותר.

עיצובים טובים יוצרים ערך לחברה. בכל יום אנו מציגים פרויקט עיצוב מיוחד המדגים מצוינות בעיצוב. כיום, אנו שמחים להציג עיצוב עטור פרסים שעושה את ההבדל החיובי. אנו נציג עיצובים מעוצבים ומעוררי השראה יותר מדי יום. דאגו לבקר אותנו כל יום בכדי ליהנות ממוצרי עיצוב ופרויקטים חדשים וטובים של מעצבים גדולים בעולם.