מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
סיכה

Cheers

סיכה לחיים היא סיכה בצורת כוס יין גדולה, המכילה בתוכה גם כוסות קטנות יותר בצורות שונות. הכוסות הקטנות מייצגות רגעים של חגיגה. פנינות אקויה יפניות מייצגות את הבועות העולות ביין, והפנינות יכולות להתנדנד בחופשיות. הסיכה עשויה מזהב 18 קראט משובץ ביהלומים טבעיים ובפנינות אקויה. גם הצד האחורי מעוצב כבוס יין עם בועות זורמות. מפרקים ניידים הוצבו בקפידה כדי שהסיכה תורגש קלה ונוחה בעת הלבישה. העיצוב מעורר זיכרון של רגעים שמחים המשותפים עם חברים.

שם הפרוייקט : Cheers, שם המעצבים : Yunhua Cheng, שם הלקוח : Jie Jing Jewelry.

Cheers סיכה

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

אגדת עיצוב של היום

מעצבים אגדיים ויצירותיהם עטורות הפרסים.

אגדות העיצוב הן מעצבים מפורסמים במיוחד שהופכים את העולם שלנו למקום טוב יותר עם העיצובים הטובים שלהם. גלה מעצבים אגדיים ואת עיצובי המוצר החדשניים שלהם, עבודות אמנות מקוריות, אדריכלות יוצרת, עיצובים אופנה מצטיינים ואסטרטגיות עיצוב. תהנו וחקרו עבודות עיצוב מקוריות של מעצבים, אמנים, אדריכלים, מחדשים ומותגים עטורי פרסים ברחבי העולם. קבל השראה מעיצובים יצירתיים.