מגזין עיצוב
מגזין עיצוב
אריזה קוסמטית

Sheletsee Cushion

אריזה קוסמטית שלטסי קושן (Sheletsee Cushion) הוא עיצוב אריזה שנוצר עבור סדרת קושן איפור. העיצוב שואב את השראתו מהמרקם החלק ומהזוהר העדין של סאטן משי. שלושה קווים זורמים על המכסה העליון המבריק מזכירים משי מתנופף ומרמזים על תוצאה משיית על העור. המכסה העליון עשוי מאלומיניום עם אנודייז, בעוד שהבסיס מיוצר בטכניקת עיצוב הזרקה והתזת חול (סנדבלסטינג) ליצירת מרקם מנוגד. הצורה השטוחה והאובלית מתאימה לכף היד ונפתחת בזווית של 120 מעלות לאחיזה נוחה ונינוחה. הקופסה החיצונית משתמשת בטכניקת אפליקציית טקסטיל מסורתית.

שם הפרוייקט : Sheletsee Cushion, שם המעצבים : Sheletsee, שם הלקוח : Sheletsee.

Sheletsee Cushion אריזה קוסמטית

עיצוב נהדר זה זוכה בפרס עיצוב ברונזה בתחרות אדריכלות, בנייה ומבנים. אתה בהחלט צריך לראות את תיק העיצוב של מעצבי ארד עטור הפרסים כדי לגלות עבודות רבות אחרות, חדשניות, מקוריות ויצירתיות חדשות, עבודות בנייה ומבנים.

מעצב היום

מיטב המעצבים, האמנים והאדריכלים הטובים בעולם.

עיצוב טוב ראוי להכרה רבה. בכל יום אנו שמחים להציג מעצבים מדהימים היוצרים עיצובים מקוריים וחדשניים, ארכיטקטורה מדהימה, אופנה מסוגננת וגרפיקה יצירתית. היום אנו מציגים בפניכם את אחד המעצבים הגדולים בעולם. בדוק עוד היום תיק עבודות עטור פרסים וקבל את ההשראה היומיומית שלך לעיצוב.